About floating breakfast

Αγαπήθηκε στα πιο ονειρεμένα, εξωτικά μέρη του κόσμου. Τώρα ήρθε και στην Ελλάδα, για να απογειώσει την εμπειρία των διακοπών και το επίπεδο υπηρεσιών τουρισμού.

Made with ❤ in paradise

Τα floating breakfast trays μας ξεχωρίζουν για το εξωτικό
τους design & την υψηλή ποιότητα κατασκευής.
100% ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ RATTAN
Κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στο χέρι και περνά από πολλαπλά στάδια επεξεργασίας, μέχρι να ολοκληρωθεί ένα άρτιο αισθητικά & λειτουργικά αποτέλεσμα. Το συνθετικό rattan πλέκεται γύρω από τον σκελετό, μέσα από μια χρονοβόρα και λεπτομερή διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι μια απόλυτα φυσική & εξωτική εμφάνιση.
ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΤΗΡΙΩΝ
Στο κέντρο του δίσκου floating breakfast, υπάρχουν 2-4 ειδικές υποδοχές για την τοποθέτηση ποτηριών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σταθερότητά τους μέσα στο νερό.
ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Η κατασκευή του δίσκου floating breakfast στηρίζεται σε έναν εσωτερικό σκελετό αλουμινίου, ο οποίος κατασκευάζεται με το ανάλογο σχήμα (κύκλος, καρδιά, ορθογώνιο). Ο σκελετός αλουμινίου, πέραν του σχήματος, προσφέρει σταθερότητα και αντοχή στον δίσκο.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ
Στη βάση του δίσκου floating breakfast και πριν την πλέξη του rattan, τοποθετείται αφρώδες υλικό (μη ορατό εξωτερικά) το οποίο προσφέρει το εντυπωσιακό ''floating effect''. Κάθε δίσκος δοκιμάζεται σε πισίνα για να επιβεβαιωθεί η σταθερότητά του στο νερό.

Μια από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εμπειρίες στον κόσμο

Αυτή η μοναδική εμπειρία πρωινού ξεκίνησε από το Μπαλί. Ορισμένες φήμες λένε πως υπήρξε αρχικά ένας πελάτης ξενοδοχείου που απλά ήθελε να δροσιστεί στην πισίνα ενώ γευματίζει, γι' αυτό το προσωπικό του ξενοδοχείου αυτοσχεδίασε με τον διάσημο πλέον "πλωτό δίσκο".

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια πρωτότυπη εμπειρία διακοπών, που όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες έχουν στο bucket list τους. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για να μοιραστείς στα social media, αλλά και ένας ευχάριστος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα σου κατά τη διάρκεια των διακοπών.
https://floatingbreakfast.gr/wp/wp-content/uploads/2020/03/floating-tray-pool-breakfast-diskos-servirismatos-proinou3.jpg
https://floatingbreakfast.gr/wp/wp-content/uploads/2020/03/floating-tray-pool-breakfast-diskos-servirismatos-proinou4.jpg

Αγαπημένη επιλογή των ζευγαριών που αναζητούν ξεχωριστές & ρομαντικές εμπειρίες

Οι ταξιώτες ζευγάρια είναι ένα σημαντικό τμήμα της αγοράς που δεν θα πρέπει καμία τουριστική επιχείρηση να αγνοεί.

Είτε βρίσκονται στο μήνα του μέλιτος, είτε σε ένα ταξιδι αναψυχής, αναζητούν εμπειρίες ξεχωριστές, ρομαντικές, που πολύ πιθανό να έχουν εντοπίσει προηγουμένως από το διαδίκτυο.

Η υπηρεσία του floating breakfast είναι ήδη στο bucket list πολλών ζευγαριών ανά τον κόσμο και αποτελεί ένα από τα κριτήρια επιλογής καταλύματος για τις διακοπές τους.

Ένα αποδοτικό εργαλείο για τις ξενοδοχειακές μονάδες


Το floating breakfast έχει αποδειχθεί πως καταφέρνει να επιτυγχάνει μια σειρά από σημαντικούς, για την τουριστική επιχείρηση, στόχους.

Αυξάνει τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών που αναζητούν πολυτελείς υπηρεσίες, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ξεχωριστές εμπειρίες.

Κατ' επέκταση δημιουργεί αυξημένη ροή θετικών reviews στο διαδίκτυο καθώς και περιεχομένο όπως φωτογραφίες, blog posts κλπ, σχετικά με την πρωτότυπη υπηρεσία που παρέχει η ξενοδοχειακή μονάδα.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να αυξήσει την κατανάλωση εντός των εγκαταστάσεών της, δημιουργώντας άμεσο οικονομικό όφελος.
https://floatingbreakfast.gr/wp/wp-content/uploads/2024/01/floating-tray-pool-breakfast-diskos-servirismatos-proinou6.jpg

Που ενδείκνυται το σερβίρισμα του floating breakfast;

Η ενδεικνυόμενη χρήση των δίσκων σερβιρίσματος floating breakfast είναι κυρίως σε πισίνες prive ή μη, στις οποίες υπάρχει μικρό ή διαβαθμισμένο βάθος έτσι ώστε να υπάρχει ρηχό σημείο για την κατανάλωση γεύματος. Επιπλέον, διατίθενται διαστάσεις και για jacuzzi.

Οι δίσκοι floating breakfast είναι ανθεκτικοί στο νερό;

Οι δίσκοι floating breakfast είναι κατασκευασμένοι από συνθετικό rattan, υλικό που τους καθιστά απόλυτα ανθεκτικούς στο νερό και προσφέρει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής στο προϊόν. Παράλληλα το συνθετικό rattan επιτρέπει στο δίσκο να έχει μια απόλυτα φυσική και εξωτική εμφάνιση.

Θα μπορούν τα ροφήματα και το γεύμα να είναι σταθερά μέσα στο νερό;

Η κατασκευή του δίσκου floating breakfast είναι τέτοια που επιτρέπει την απαραίτητη σταθερότητα του γεύματος μέσα στο νερό. Επιπλέον, οι ειδικές υποδοχές για ποτήρια, διασφαλίζουν πως οι επισκέπτες σας θα έχουν μια απροβλημάτιστη και ξεχωριστή εμπειρία πρωινού.

Είναι εύκολη η μεταφορά του δίσκου;

Κάθε δίσκος floating breakfast έχει 2 ειδικά χερούλια που διευκολύνουν τη μεταφορά του, ώστε το προσωπικό σας να μπορέσει εύκολα σερβίρει ένα υπέροχο πρωινό στους επισκέπτες σας. Αναλόγως του σχήματος δίσκου που θα επιλέξετε και του βάρους του γεύματος, ενδέχεται να είναι προτιμότερο το σερβίρισμα από δύο άτομα του προσωπικού σας.

Πώς κοστολογείται η υπηρεσία του floating breakfast στο ξενοδοχείο μου;

Η εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα έχει τη δυνατότητα είτε να παρέχει την υπηρεσία του πλωτού πρωινού ως μια μοναδική, δωρεάν παροχή προς τους επισκέπτες της (ιδιαίτερα σε boutique hotels και private σουίτες), είτε να χρεώσει ένα πρόσθετο fee για το σερβίρισμα του πρωινού στην πισίνα μέσα στον δίσκο floating breakfast.

FILM & TV
If you work in film or TV and are looking for aerial professionals who are highly experienced, then we can help you in making films.
AERIAL SURVEYS
The ability to view the earth from the air is a prerequisite for many types of surveying applications. We offer two distinct platforms.
SPORTS
Aerial filming with unmanned aerial vehicles (UAVs) or drones as they are most often known, is the future of aerial sports.
PHOTOGRAPHY
Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward.
EVENTS
These devices can hover and maneuver above your event capturing images and video of not just individuals.
INDUSTRY
Our drone industry services provide you with a skilled UAV pilot that will provide drone surveys photography and short videos.
COMMERCIALS
Maybe your event includes water activities that you want recorded, rather than unsteady photos or video being taken from a boat.
TRAVEL & TOURISM
Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional.